Testpagina: bevrijdingsroute QR-code 1

Op zeventien pagina's komt de informatie te staan van de betreffende QR-codes. Misschien eerst nog een introductiepagina met uitleg?

De pagina's kunnen we laten doorverwijzen naar elkaar. We kunnen ook onder elke pagina een totaaloverzicht van de nummers geven, zodat mensen die per ongeluk bij een 'verkeerde' QR-code komen gemakkelijk toch de juiste informatie kunnen raadplegen door op het betreffende nummer te klikken.

Er kunnen filmpjes worden geplaatst vanaf YouTube. Deze worden ge-embed op de betreffende pagina. En voor de zekerheid kunnen we de link naar YouTube eronder vermelden. Dan zou dit er ongeveer zo uit kunnen zien (dit is een voorbeeld):

Informatie kan per pagina worden toegevoegd. Deze kan ook als document worden aangeboden als naslag om bijvoorbeeld uit te printen of op te slaan.

 

Dit kan het beste als pdf-document, omdat in Word de indeling en/of lettertype kan veranderen als men een andere versie heeft op de eigen computer. Bovendien kunnen pdf's ook vanaf telefoon of tablets worden geopend en dat kan niet altijd met Word-documenten.

Een document (pdf) komt er op de site dan zo uit te zien (dit is een voorbeeld):

Schema Vrijheid-express
PDF – 443,0 KB 334 downloads

Het is wellicht ook handig om de gehele route (zowel voor lopen/fiets als voor de auto) als pdf te plaatsen op de introductiepagina. Dan kunnen mensen deze eventueel thuis al uitprinten.

Voorbeeld De volgende plaats is QR-code 2: Middenbaan 111 (Het Kruispunt)